2d wimperextensions, staan bijzondeer mooi

2d wimperextensions

Wat ben ik blij met mijn 2d wimperextensions. Deze heb ik bij Kesnails & Lashes laten zetten. Zij maken van jouw wimpers, een volle bos. De techniek die zij hier gebruiken is zeer apart, maar met een geweldig effect. Helaas heb ik nooit mooie wimpers gehad. Vaak probeerde ik deze met make up wat voller te maken, maar dat was maar voor een paar uurtjes zichtbaar. Dat was dan ook de reden dat ik naar deze salon was gegaan. Hier hebben zij verstand hoe zij mijn probleem aan kunnen pakken. Op elke wimper worden twee extensions geplakt. Hierdoor krijg je een volle uitstraling en dat is bijzonder mooi om te zien. 2d wimperextensions

Wat ben ik blij met mijn 2d wimperextensions

Vanaf het moment dat ik mijn 2d wimperextensions, heb laten zetten, zie ik er prachtig uit. Nu hoef ik mij geen zorgen meer te maken, dat de make up niet goed zit. Want deze extensions blijven ongeveer 3 à 4 maanden zitten. Zij vallen tegelijk met de echte wimpers eruit. 

Ben jij ook nieuwsgierig wat Kesnails & Lashes voor jou kan betekenen, neem dan contact met hun op. Dat kan je doen door te bellen naar het telefoonnummer op hun website, of een email te sturen.