Goede coaching in Tilburg

Onlangs hebben wij een onderneming ingeschakeld voor coaching Tilburg. Dit bedrijf heb ik ingeschakeld omdat mijn communicatie moest worden verbeterd. In mijn leven is er veel gebeurd en daardoor is mijn leven behoorlijk veranderd. Mijn gedrag heeft daaronder veel te lijden gehad en daardoor is mijn communicatie met andere mensen ook veranderd. Zelf had ik dit eerst helemaal niet door, maar vriendinnen lieten mij dit weten. Hier wilde ik echt wel iets aan doen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een cursus. Via het internet kwamen wij uit bij het bedrijf: 2Bloom Coaching & Training. Daar had ik zeker wat aan.

Hele fijne trainer

Telefonisch heb ik dit bedrijf benaderd en werd er via een medewerker een afspraak ingepland voor een intake gesprek. Het intake gesprek met de trainer beviel goed en wij zijn samenwerking aangegaan. Het voelde heel erg vertrouwd aan. wij hebben samen mijn doelstellingen besproken. De aanpak van deze trainer is doeltreffend en persoonlijk. Sinds ik deze cursus ben gaan volgen is mijn communicatie veel beter geworden en mijn humeur ook. Ook voor zakelijke doeleinden kan jij bij dit bedrijf terecht. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar coaching in Tilburg? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf voor de mogelijkheden voor jou.