Ik heb mijn rijles in Lelystad bij rijschool Learn to Ride

Rijles Lelystad

Wil jij rijles in Lelystad? Dan is de rijschool Learn To Ride zeker de beste optie voor jou! Haal binnen de kortste keren je rijbewijs, zodat je snel de weg op kan.

Uitleg

Rijles in Lelystad: alles wat je moet weten

De rijlessen bij Learn to Ride zijn erg goed en makkelijk in te plannen. De uren zijn erg flexibel en het kan meerdere keren per week. De lessen kunnen worden ingepland vanaf 1 keer per week, maar het kan natuurlijk vaker. Een les duurt gemiddeld 90 minuten die je optimaal besteed aan het leren van nieuwe dingen. De les begint wanneer je ergens (vaak thuis) wordt opgehaald. Er wordt eerst kort besproken wat je die les gaat doen. De instructeur bereidt de les vaak van te voren al voor zodat het minder tijd kost. Wil je zelf dingen extra goed oefenen? Geef het dan van te voren aan bij de instructeur zodat hij daar rekening mee kan houden. Na een leerzame rijles wordt je weer afgezet.

Verkeer

Rijinstructeurs

De rijinstructeurs zijn allemaal getrainde professionals met jarenlange ervaring. Ze weten dus precies hoe ze te werk gaan en welke aanpak het beste bij jou past. Heb je last van faalangst? Geen zorgen! De rijinstructeur Johan is expert op dit gebied en helpt jou graag. De indeling van deze lessen is hetzelfde als normaal alleen wordt dit nog beter besproken. De rijinstructeurs zijn zeer geduldig. De instructeurs zullen nooit tegen je schreeuwen en worden ook zeker niet boos.

Mijn eigen ervaring

Onlangs ben ik begonnen met rijlessen en het gaat tot nu toe erg goed. Mijn instructeur is erg vriendelijk en kan goed uitleggen. Ik leer elke les erg veel en ik heb het gevoel alsof ik steeds dichter bij mijn afrijden ben. Ik raad het iedereen aan om hier te rijden en ik hoop snel examen te mogen doen. Kort gezegd is het dus top.